آمریکا:بیش از ۵۰ کشور کمک نظامی در اختیار اوکراین قرار می‌دهند

سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد بیش از ۵۰ کشور جهان، کمک‌های نظامی در اختیار اوکراین قرار می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 29
کد خبر: ۱۵۶۶۳۵

به گزارش راهبرد معاصر «سام وربرگ» گفت: ما با بیش از ۵۰ کشور هماهنگی می‌کنیم تا کمک‌های نظامی برای اوکراین ارسال کنند. این پیامی است که ما می‌خواهیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دریافت و آن را درک کند.

سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی الجزیره، درباره مخالفت بعضی از نمایندگان دموکرات با سیاست‌های کاخ سفید در اوکراین، گفت: جو بایدن معتقد است ما آمریکایی‌ها باید از ملت اوکراین حمایت کنیم و ما به این حمایت ادامه خواهیم داد. با وجود همه سخنان و نامه‌هایی که از طرف بعضی افراد و احزاب دیدیم، هماهنگی و موضع مشترک در آمریکا درباره اهمیت حمایت از ملت اوکراین در برابر حمله روسیه وجود دارد.

وربرگ در پاسخ به این سوال که چه چیزی تضمین می‌کند جمهوریخواهان در صورت پیروزی در انتخابات میان دوره‌ای کنگره، مانع ادامه کمک‌های آمریکا به اوکراین نخواهند شد؟ افزود: نمی‌خواهم وارد فرضیه‌ها شوم و هنوز مدتی تا انتخابات باقی مانده است. پیش بینی ما آن است که صرفنظر از نتیجه انتخابات، موضع مشترک در داخل آمریکا و نیز بین واشنگتن و متحدانش درباره کمک به اوکراین ادامه خواهد داشت. دولت‌های اوباما و ترامپ هم به کمک به ملت اوکراین ادامه می‌دادند.

وی افزود: ما نمی‌گوییم همواره همه پاسخ‌ها و همه راه حل‌ها برای همه چالش‌ها را می‌دانیم، اما مهمترین موضوع همکاری و هماهنگی است. ما در این دولت تلاش کردیم روابط سنتی با کشور‌های اروپایی، کشور‌های عضو ناتو، کشور‌های اقیانوس‌های هند و آرام را تقویت کنیم.

این در حالی است که کشور‌های غربی به ادعای استفاده از پهپاد‌های ایران در جنگ اوکراین، تحریم‌های متعددی را علیه مقامات کشورمان اعمال کرده اند.

سخنگوی منطقه‌ای وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره انتخابات آینده آمریکا تصریح کرد: به عنوان یک شهروند می‌گویم، به طور کلی رای مردم آمریکا در انتخابات بر اساس مسایل خارجی نیست. البته ما به امور خارجی توجه داریم. به ویژه در انتخابات میان دوره‌ای کنگره، آمریکایی‌ها بیش از امور خارجی بر اساس مسایل داخلی و مسایل اقتصادی رای می‌دهند. شاید اقلیتی به امور خارجی توجه داشته باشند، اما به طور کلی مانند انتخابات در دیگر کشورها، مردم بیشتر بر اساس مسایل داخلی رای می‌دهند.

انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا قرار است هشت نوامبر (۱۷ آبان) برگزار شود. در این انتخابات تمامی ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و ۳۵ کرسی از یکصد کرسی مجلس سنا انتخاب می‌شوند. همزمان نامزد‌های دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات برای تصاحب سمت فرمانداری در ۳۶ ایالت آمریکا نیز به رقابت خواهند پرداخت./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر